Midden in Nederland ligt sinds 2010 ´t Podium, het multifunctionele gebouw van Harmonievereniging ‘Ons Genoegen’ in Renswoude. Een modern gebouw met diverse zalen en ruimtes. ´t Podium is daarmee een aantrekkelijk gebouw voor uw bijeenkomst.

De Nijborgzaal kunt u gebruiken voor optredens, bijeenkomsten, repetities en uitvoeringen van bedrijven, koren, orkesten en verenigingen. Ook speelavonden en tentoonstellingen zijn mogelijk, alsmede grotere bedrijfsbijeenkomsten. Zo is de zaal op verschillende manieren in te richten, bijvoorbeeld in theateropstelling, gezellige zitjes met gedekte tafels of informeel met gerokte statafels.

Ab Breeschotenzaal

De vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor cursussen, vergaderingen en trainingen. In de gezellige bar en Van Gent-foyer is ruimte voor feesten en informele bijeenkomsten. De keuken biedt voldoende faciliteiten voor uitgebreide catering. Het pand is toegankelijk voor mindervaliden en door een combinatie van zalen en ruimtes kunt u ieder soort bijeenkomst in ´t Podium organiseren!

Diverse ruimtes

In ’t Podium zijn zes verschillende ruimtes te huur. Afhankelijk van het aantal personen en het type bijeenkomst kunt u uw keuze maken. In het gezellige café en de Van Gent-foyer van ´t Podium kunt u een drankje nuttigen tijdens of na uw evenement. Ook kunt u kleinschalige feesten organiseren. In de gezellige bar is ruimte voor 45 personen, in combinatie met de foyer is er ruimte beschikbaar voor 125 personen. Voor feesten met meer dan 80 personen kunt u gebruik maken van de Nijborgzaal.

Catering

Een hapje en drankje tijdens uw bijeenkomst? Geen probleem in ’t Podium. We beschikken standaard over een uitgebreid drankassortiment. Op verzoek is dit aan te vullen met hapjes, lunch en/of diner naar keuze. In samenwerking met Renswoudse cateringbedrijven en horecagelegenheden serveren we van bittergarnituur tot luxe amuses, en van snacks tot volledige maaltijden. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen op het gebied van catering te bespreken.

Toegankelijkheid

’t Podium is makkelijk toegankelijk, ook voor mensen met een beperking. Het gebouw is voorzien van brede deuren, heeft geen drempels en is voorzien van een rolstoeltoegankelijk toilet. Er is echter geen lift aanwezig, de eerste verdieping is daardoor niet te bereiken voor mensen die geen trap kunnen lopen.

Vind de ruimte die bij u past