De Nijborgzaal is met 395 m2 bijzonder geschikt voor concerten, uitvoeringen en tentoonstellingen. Bezoekers kunnen genieten van een ruime zaal met moderne voorzieningen. Het podium is 120m2 groot en biedt daarmee aan zowel aan kleine als grote gezelschappen voldoende plaats. Er is standaard licht, geluid en een beamer aanwezig. Door middel van professionele apparatuur in onze regiekamer zijn de spots en het geluid in te regelen. Aanvullende opties zijn opnamemogelijkheden en een uitgebreidere licht- en geluidsinstallatie. Voor slechthorende is een ringleiding aanwezig en u kunt gebruik maken van snel draadloos internet.

In de Nijborgzaal is in theateropstelling ruimte voor maximaal 242 stoelen. De zaalcapaciteit is door gebruik van het balkon/de tribune uit te breiden met 62 stoelen. Op het podium passen nog eens 54 stoelen. Uiteraard kunt u zelf de gewenste opstelling van stoelen en tafels kiezen. Rondom ’t Podium bevindt zich voldoende parkeerruimte om al uw gasten van een gratis parkeerplek te voorzien. De begane grond is geheel rolstoelvriendelijk en voorzien van een invalide toilet. Ook is er een AID aanwezig.

Audiovisueel

In de Nijborgzaal is licht, geluid en een beamer aanwezig. Door middel van professionele apparatuur in de regiekamer zijn de spots en het geluid in te regelen. Aanvullende opties zijn opnamemogelijkheden en een uitgebreidere licht- en geluidsinstallatie. Voor slechthorenden is er een ringleiding aanwezig en u kunt gebruik maken van snel draadloos internet. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen op het gebied van licht, geluid, beamer en opnames te bespreken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement in ’t Podium te bespreken.