Audiovisueel

Mengpaneel

In de Nijborgzaal is licht, geluid en een beamer aanwezig. Door middel van professionele apparatuur in de regiekamer zijn de theaterspots en het geluid in te regelen. Aanvullende opties zijn opnamemogelijkheden en een uitgebreidere licht- en geluidsinstallatie. Ook is ringleiding aanwezig en kunt u gebruik maken van snel draadloos internet. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen op het gebied van licht, geluid, beamer en opnames te bespreken.

Catering

Een hapje en drankje tijdens uw bijeenkomst? Geen probleem in ’t Podium. We beschikken standaard over een uitgebreid drankenassortiment. Op verzoek is dit aan te vullen met hapjes, lunch en/of diner naar keuze. In samenwerking met Renswoudse cateringbedrijven en horecagelegenheden serveren we van bittergarnituur tot luxe amuses, en van snacks tot volledige maaltijden. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen op het gebied van catering te bespreken.

 

Statafels

Een gezellige receptie of andere formele of informele bijeenkomst? Met onze statafels kan de ruimte gezellig ingericht worden met op strategische punten een tafel waar een drankje neergezet kan worden. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Bediening

Bijeenkomsten met veel personen vragen om professionele bediening. Uw gasten voelen zicht thuis en zal het aan niets ontbreken. In overleg stellen we de mogelijkheden vast.

Podiumdelen en stoelen

’t Podium heeft 80 vierkante meter aan podiumdelen te huur. Het gaat om podiumdelen van 50 en 70 centimeter hoog. Ideaal voor kleine optredens, binnen of buiten! Ook zijn we in het bezit van 200 groene stapelbare stoelen. Bijna alles is mogelijk. Hebt u aanvullende wensen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Internet

’t Podium is aangesloten op internet en voorzien van wifi.