Jubileum Historische Vereniging Oud Renswoude

't Podium Nijborg 2, Renswoude

De  Historische vereniging Oud-Renswoude bestaat 50 jaar. Dit wordt natuurlijk gevierd! Het doet ons goed dat de belangstelling zo groot is dat we de avond moeten verplaatsen naar 't Podium. Programma De avond is gevuld met leuke onderwerpen: terugblik 50 jaar Oud Renswoude, presentatie van het "Boerderijenboek van Renswoude" en een quiz "Ik hou van Renswou". Meer informatie is te Continue Reading

Solisten- en Ensembleconcours Ons Genoegen 2019

't Podium Nijborg 2, Renswoude

Harmonievereniging Ons Genoegen Renswoude houdt haar jaarlijkse solisten- en ensembleconcours in 't Podium. Op deze avond laten de leerlingen horen wat ze bereikt hebben. Ze worden beoordeeld door een vakjury. Met deze beoordeling kunnen de leden werken aan de verdere verbetering van hun muzikale capaciteiten. Het is altijd een gezellige, ongedwongen avond waar mooie muziek te beluisteren valt.

Toegang is gratis.

4Dance Competition

't Podium Nijborg 2, Renswoude

De 4 Dance Competition is een wedstrijd waarbij we dans in alle vormen op het podium voorbij laten komen. Het is een competitie maar hierbij staat respect, elkaar ontmoeten, elkaar inspireren, elkaar motiveren en natuurlijk FUN centraal! BECAUSE WE DO IT ALL 4 DANCE!

€10

Muziekfeest in ‘t Podium

't Podium Nijborg 2, Renswoude

Beleef het mee: vrijdagavond 5 april 2019 Muziekfeest in ’t Podium:  Herkenning en Herinnering. Drie koren: Spoorkoor Op Stoom uit Woudenberg, Uit het Leven Gegrepen uit Hoevelaken en Gedeelde Smart uit Amersfoort geven vrijdagavond 5 april een gezamenlijk concert. Dit concert is georganiseerd ter ere van het 10 jarig dirigentschap van hun dirigent Joke Marcus, geboren en getogen in Renswoude. Continue Reading

€8,00

Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps

't Podium Nijborg 2, Renswoude

Het Reünie Orkest Artillerie Trompetterkorps (ROA) geeft haar jaarconcert in 2019 in 't Podium te Renswoude. Onder leiding van Harmen Klaver vult het ROA de middag met het thema "ROA on FREEDOM Tour "

€5,00

Zomerjeugdconcert

't Podium Nijborg 2, Renswoude

De jeugd van Harmonievereniging Ons Genoegen laten zien wat ze kunnen. De AMV-leerlingen, het beginnersorkest, het leerlingenorkest en de slagwerkers geven een grootse uitvoering.

The Sound of Christmas met Erica Yong

't Podium Nijborg 2, Renswoude

In 2019 brengt Ons Genoegen weer een kerstconcert.  De exacte invulling is nog niet bekend, maar het wordt een concert in een voornamelijk lichte en swingende sfeer.

Scroll Up