Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit evenement is voorbij.

Najaarsconcert KNA Lunteren

10 november 2018, 20:00 - 22:30

€10,00

Najaarsconcert KNA LunterenOp zaterdag 10 november  verzorgt fanfare-orkest KNA Lunteren samen met Slagwerkensemble Cadenza uit Twello een concert in 't Podium.

KNA Lunteren

Fanfareorkest KNA Lunteren speelt al 30 jaar in de eerste divisie. Tot de jaren negentig voornamelijk marsmuziek. Vanaf de negentiger jaren heeft KNA Lunteren zich ontwikkeld op het concertpodium. Onder leiding van Erik Kluin werd in 2013 de titel van de "Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen" naar Lunteren gehaald.

Het programma van KNA begint met het spectaculaire "Rise of the Firebird"`. Ook spelen ze een gedeelte uit het verplichte werk voor het ONFK waar ze 6 april 2019 aan gaan deelnemen: "In Other Words" van Marco Putz.

Cadenza

Het gerenommeerde Slagwerkensemble Cadenza staat onder leiding van dirigent Robbert Houtkamp en speelt op het hoogste nivo. Het succesvolle ensemble heeft maar liefst 3 wereldtitels op zak, behaald in de Kampioensdivisie tijdens verschillende edities van het WereldMuziekConcours in Kerkrade. Een uitstekende partner dus voor ons fanfare-orkest om samen een mooie muzikale avond te verzorgen.

Solist

De Euphonium krijgt extra aandacht tijdens het najaarsconcert. De virtuoze Euphoniumsolist Robbert Vos zal zijn medewerking verlenen.

Robbert Vos is een Nederlandse euphoniumsolist, docent en dirigent. Sinds 2014 is hij de euphoniumspeler van de Marinierskapel van de Koninklijke Marine en sinds 2007 is hij de solo-euphoniumspeler van Brassband Schoonhoven. Als solist wordt hij regelmatig gevraagd om met verschillende orkesten te werken, workshops te geven en colleges te geven aan studenten. Hij werkte met beroemde orkesten als het Concertgebouworkest, de Band van de Koninklijke Luchtmacht en de Cory Band.

Robbert  heeft de prijs als "Best Soloist at the Brass in Concert Entertainment Competition" in Newcastle gewonnen. Hij heeft 2 solo CD's uitgebracht.

Robbert speelt samen met KNA Lunteren de stukken:

  • "Caprice" van Ray Woodfield
  • "Solitary Prayer" van Marco Putz
  • "Pantomime" van Philip Sparke

Kaarten

Kaarten a € 10,- zijn verkrijgbaar bij:

  • Abito Mode, Dorpsstraat 51
  • Van Dijk Kappers, Klomperweg 111 Lunteren.

Drankje

in het cafe van 't Podium kunt u in de pauze en na afloop van het concert genieten van een drankje, de avond met elkaar doornemen en de muzikanten ontmoeten.

 

Gegevens

Datum:
10 november 2018
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:

Organisator

KNA Lunteren
Bekijk de site van de organisator

Locatie

‘t Podium
Nijborg 2
Renswoude,Utrecht3927 DANederland
Telefoon:
0318-572103
Bekijk locatie site

Scroll Up